Cianjur Tiger Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nepangkeuunnn Cianjur Pisan Yeuuh

Go down

Nepangkeuunnn Cianjur Pisan Yeuuh Empty Nepangkeuunnn Cianjur Pisan Yeuuh

Post by Gemmy on Mon 3 Sep - 19:07

CTCers & Saderek2 Cianjuran,
Nepangkeun...dupi nami abdi mah, sebat we Dede (asli mah nami na Gemmi)..pan cenah aya istilah Rik-Rik Gemmi (kaleresan pun raka namina Rik Rik) Very Happy
Insya Alloh hoyong kumpul bareng sareng dulur salembur, khususna anu biasa miara "macan" di Cianjur. Abdi oge nembe pisan miara macan teh, nya kitu maksad mah ti baheula, nembe kacumponan januari kamari.
Upami padamelan mah di jakarta, nembe lebet HTML oge, biasa mah ngumpul di JakBar sakali2 ka Palbut.

Sok geura urang kumpulkeun sadaya urang cianjur anu aya di HTML atanapi TAB, atanapi nu aya di klub2 sanes, urang sosonoan di Cianjur, kumaha babeh Damhuri kersa teu ngempelkeun urang Cianjur, resep sigana Beh... Laughing (Atanapi Bro Rully meuren?)
Upami aya nu peryogi, ieu alamat abdi:
Email: gemmi.martaupani@id.standardchartered.com
HP: 0818 123 829
Kantor: 021-57999381
Di Jakarta di Grogol: 021-5663565
Gemmy
Gemmy

Male Jumlah posting : 16
Age : 45
Lokasi : : Jak-Bar (Ti Cianjur)
Registration date : 31.08.07

http://profiles.friendster.com/12337317

Kembali Ke Atas Go down

Nepangkeuunnn Cianjur Pisan Yeuuh Empty Re: Nepangkeuunnn Cianjur Pisan Yeuuh

Post by Damhuri on Fri 7 Sep - 0:14

Alhamdulilah nambih deui penghuni Cianjur nu tebih hehehe, sok kang Gemi ulah isin-isin dan ieu bumi kanggo urang Cianjur, khususba nu resep kana momotoran, hehehe

_________________
Perlahan Tapi Pasti Cianjur Rumahku
Tak ada yang dapat membendung arti Brotherood sebenarnya
Damhuri
Damhuri
Admin

Male Jumlah posting : 168
Age : 57
Lokasi : : Cianjur - Jakarta - Tangerang
Pekerjaan/ Hobi : : Bikers
Registration date : 29.07.06

https://cianjurtiger.indonesianforum.net

Kembali Ke Atas Go down

Nepangkeuunnn Cianjur Pisan Yeuuh Empty Re: Nepangkeuunnn Cianjur Pisan Yeuuh

Post by Gemmy on Tue 11 Sep - 18:13

Alhamdulillah Pak Damhuri, kamari tos pendak sareng mampir ka bumi na Pak Maman, yaah cuma sebagian yang ketemu, CTC nya lagi pada manasin mesin ke Banjar.
CTC mah balageur pisan, asa baraya dekat, teu ngabedakeun ti klub atawa komunitas.
Gemmy
Gemmy

Male Jumlah posting : 16
Age : 45
Lokasi : : Jak-Bar (Ti Cianjur)
Registration date : 31.08.07

http://profiles.friendster.com/12337317

Kembali Ke Atas Go down

Nepangkeuunnn Cianjur Pisan Yeuuh Empty Re: Nepangkeuunnn Cianjur Pisan Yeuuh

Post by Damhuri on Tue 11 Sep - 19:41

Gemmy wrote:Alhamdulillah Pak Damhuri, kamari tos pendak sareng mampir ka bumi na Pak Maman, yaah cuma sebagian yang ketemu, CTC nya lagi pada manasin mesin ke Banjar.
CTC mah balageur pisan, asa baraya dekat, teu ngabedakeun ti klub atawa komunitas.

Tah eta bedana sareng nu sejen, ramah, punya sikap dan pendirian sesuai dengan cita-cita sesepuhna CTC, tobsslah kanggo CTC Laughing

_________________
Perlahan Tapi Pasti Cianjur Rumahku
Tak ada yang dapat membendung arti Brotherood sebenarnya
Damhuri
Damhuri
Admin

Male Jumlah posting : 168
Age : 57
Lokasi : : Cianjur - Jakarta - Tangerang
Pekerjaan/ Hobi : : Bikers
Registration date : 29.07.06

https://cianjurtiger.indonesianforum.net

Kembali Ke Atas Go down

Nepangkeuunnn Cianjur Pisan Yeuuh Empty Re: Nepangkeuunnn Cianjur Pisan Yeuuh

Post by Abay on Wed 12 Sep - 6:59

Damhuri wrote:
Gemmy wrote:Alhamdulillah Pak Damhuri, kamari tos pendak sareng mampir ka bumi na Pak Maman, yaah cuma sebagian yang ketemu, CTC nya lagi pada manasin mesin ke Banjar.
CTC mah balageur pisan, asa baraya dekat, teu ngabedakeun ti klub atawa komunitas.

Tah eta bedana sareng nu sejen, ramah, punya sikap dan pendirian sesuai dengan cita-cita sesepuhna CTC, tobsslah kanggo CTC Laughing

TOP BGT lah ya beh Very Happy
Abay
Abay

Jumlah posting : 16
Age : 44
Lokasi : : Bojong (Kr. Tengah) - Pd. Indah (Jaksel)
Registration date : 12.12.06

http://www.bni.co.id

Kembali Ke Atas Go down

Nepangkeuunnn Cianjur Pisan Yeuuh Empty Re: Nepangkeuunnn Cianjur Pisan Yeuuh

Post by cyberuk on Mon 17 Sep - 14:21

ck..ckk.. geuning seu'eur oge urang cianjur teh? (terbata-bata karena jarang dipakai)

pernah sakali ningal, abdi nuju emam caket bioskop sinar, pusat jajanan tea. Saliwatan.. macan dengan atribut dan stiker HTML, eta abdi nepi ka lumpat kaluar, eh teu ka udag.

lanjutkeun emamna... hehehe

cyberuk

Jumlah posting : 3
Age : 40
Registration date : 18.08.07

Kembali Ke Atas Go down

Nepangkeuunnn Cianjur Pisan Yeuuh Empty Re: Nepangkeuunnn Cianjur Pisan Yeuuh

Post by Damhuri on Mon 17 Sep - 14:42

hehehe, ulah reuas, ti cianjur ge seeur mun teu salah aya kana 15 dugi ka 17 member HTML nu urang cianjur nu damel di Jakarta, ngan engke pendakna pas nuju acara takbiran sasarengan hehehe

_________________
Perlahan Tapi Pasti Cianjur Rumahku
Tak ada yang dapat membendung arti Brotherood sebenarnya
Damhuri
Damhuri
Admin

Male Jumlah posting : 168
Age : 57
Lokasi : : Cianjur - Jakarta - Tangerang
Pekerjaan/ Hobi : : Bikers
Registration date : 29.07.06

https://cianjurtiger.indonesianforum.net

Kembali Ke Atas Go down

Nepangkeuunnn Cianjur Pisan Yeuuh Empty Re: Nepangkeuunnn Cianjur Pisan Yeuuh

Post by ruly_thebruls on Tue 25 Sep - 9:59

iraha tah kajanteunana?meeureunan rerencangan abdi urang sukabumi tos ti ortuna,trus nganjang ka cianjur hoyong maranggi. Laughing boncengan kan?
ruly_thebruls
ruly_thebruls

Male Jumlah posting : 46
Age : 43
Lokasi : : kebon jeruk - cipinang - cianjur
Pekerjaan/ Hobi : : bikers
Registration date : 13.11.06

http://www.honda-tiger@yahoo.com

Kembali Ke Atas Go down

Nepangkeuunnn Cianjur Pisan Yeuuh Empty Re: Nepangkeuunnn Cianjur Pisan Yeuuh

Post by Gemmy on Fri 28 Sep - 12:52

malam takbiran bade kopdar di cianjur...mangga atuh...
sareng CTC...
Mun janten contact abdi di 0818123829
Gemmy
Gemmy

Male Jumlah posting : 16
Age : 45
Lokasi : : Jak-Bar (Ti Cianjur)
Registration date : 31.08.07

http://profiles.friendster.com/12337317

Kembali Ke Atas Go down

Nepangkeuunnn Cianjur Pisan Yeuuh Empty Re: Nepangkeuunnn Cianjur Pisan Yeuuh

Post by Sponsored content


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Kembali Ke Atas

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik