Cianjur Tiger Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

NEPANGKEUN ABDI NEPANGKEUN

3 posters

Go down

NEPANGKEUN ABDI NEPANGKEUN Empty NEPANGKEUN ABDI NEPANGKEUN

Post by zbie Fri 18 May - 16:43

Ngiring tepang ka sadaya wargi CTC, abdi zbie kaleresan linggih di Islamic Tangerang.
Ngiring bingah ko tos ayana website/forum kanggo silaturahmi sareng baraya di cianjur. Keep Rolling ajah...lanjut.
zbie
zbie

Jumlah posting : 1
Age : 47
Registration date : 18.05.07

Kembali Ke Atas Go down

NEPANGKEUN ABDI NEPANGKEUN Empty Re: NEPANGKEUN ABDI NEPANGKEUN

Post by Damhuri Wed 6 Jun - 0:38

Wilujeung tepang deui jeung urang kuningan hehehe, kumaha damang. geuning kamari teu ngiring ka Pangandaran Very Happy

_________________
Perlahan Tapi Pasti Cianjur Rumahku
Tak ada yang dapat membendung arti Brotherood sebenarnya
Damhuri
Damhuri
Admin

Male Jumlah posting : 168
Age : 58
Lokasi : : Cianjur - Jakarta - Tangerang
Pekerjaan/ Hobi : : Bikers
Registration date : 29.07.06

https://cianjurtiger.indonesianforum.net

Kembali Ke Atas Go down

NEPANGKEUN ABDI NEPANGKEUN Empty Re: NEPANGKEUN ABDI NEPANGKEUN

Post by F-MAN Fri 10 Aug - 13:43

beh ari eta saha? dupi Zbie kantor ka cianjur teu acan? diantos atuh ku anak" CTC, kantenan moal rugel upami dongkap ka cianjur, da aya babeh damhuri
F-MAN
F-MAN

Male Jumlah posting : 18
Age : 43
Lokasi : : Cianjur
Pekerjaan/ Hobi : : Mancing, Touring, Air Soft Gun
Registration date : 21.06.07

Kembali Ke Atas Go down

NEPANGKEUN ABDI NEPANGKEUN Empty Re: NEPANGKEUN ABDI NEPANGKEUN

Post by Damhuri Fri 10 Aug - 21:44

hehehe, eta Dadi Zbie BATRiders 016 jeung HTML (hilap nomorna), waks BATRiders mah rata-rata atos Ka cianjur.

Kang Firman sok ngayakeun acara Toring mancing ka Cianjur jeung biayana sabaraha di bulan Spetember, Insya Allah bakal aya nu darongkap ti HTML sareng BATRiders, hehehe

_________________
Perlahan Tapi Pasti Cianjur Rumahku
Tak ada yang dapat membendung arti Brotherood sebenarnya
Damhuri
Damhuri
Admin

Male Jumlah posting : 168
Age : 58
Lokasi : : Cianjur - Jakarta - Tangerang
Pekerjaan/ Hobi : : Bikers
Registration date : 29.07.06

https://cianjurtiger.indonesianforum.net

Kembali Ke Atas Go down

NEPANGKEUN ABDI NEPANGKEUN Empty Re: NEPANGKEUN ABDI NEPANGKEUN

Post by Sponsored content


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Kembali Ke Atas

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik